Wednesday, May 2, 2012

Ammar dan amirul :D

Alhamdulillah...

Seronok sangat bercuti semalam...

Ammar behave, alhamdulillah..Sayang adik dia, bermain dengan gembira and always show a grin happy face..Amirul too is very cute and cuddle..both are so loveable and huggable.. Thank you Allah..


Lepas maghrib semalam, ibu nyanyi lagu "Come Let's Count". Ammar pun mula cari-cari vcd dan mainkan vcd tu. Seronok betul diorang tengok vcd tu, dengar lagu2 yang best dan belajar mengira. Ibu pergi solat Isya' dan tinggalkan mereka berdua. Lepas solat, tengok mereka macam gambar di atas..Seronok ibu tengok adik dan abang berkasih sayang macam ni..Alhamdulillah, terima kasih ya Allah..

Jadikanlah anak-anak kami penyejuk mata penawar hati buat kami dunia dan akhirat.. Amin... :D

No comments: