Friday, July 6, 2012

My Beloved Gadget...

5.30 pm: Huhu..sedihnye...nak pam susu untuk Amirul ni..tapi my beloved gadget, Ms Ameda macam meragam je..Ya Allah, permudahkanlah urusanku...

My Beloved Gadget



Hmm..nanti try guna bateri pula kat rumah..Doa2 boleh la berkhidmat seperti biasa..kalau tak, bila pula nak jumpa Mr Tan di PJ untuk service?Ya Allah, berikanlah jalan keluar..aminn...

5.40 pm: Alhamdulillah, pujian yang paling sempurna buat-Mu Ya Allah.. my beloved gadget dah berfungsi seperti biasa..dah almost 2 years guna, alhamdulillah..I love you, Ms Ameda.. :) I love You, Allah :D

Note: Selalu Allah bagi kita teguran manja seperti ini kan..peringatan kecil untuk kita muhasabah tentang kesilapan yang telah kita lakukan..Hari ni, ada juga kesilapan yang telah saya lakukan, sedar dan tanpa sedar..Astaghfirullahal'adzim...

Jom kita teliti teguran kecil dari Allah, untuk cari dan muhasabah diri..moga cubitan sayang Allah tidak menjadi terlalu keras hingga kita tersentak, dan baru menyedari dosa kita pada-Nya...

No comments: